Gids om Google-verificatie te omzeilen nadat gegevens eenvoudig zijn gereset

 Google is getagd als het meest noodzakelijke of essentiële account omdat het ook nodig is om in te loggen bij zoveel andere apps en services. Maar u kunt nooit elke functie van hetzelfde account onthouden vanwege de beschikbaarheid van talloze functies. Een groot aantal gebruikers heeft vragen gesteld over een dergelijk aspect van hetzelfde account dat betrekking heeft op de snelste manier om het verificatieproces te doorstaan ​​na een gegevensreset. Als u ook overweegt om een ​​of andere bezorgdheid over uw account weg te nemen, hoeft u alleen maar zo snel mogelijk Contact Google nummer.


De stappen die moeten worden genomen om het verificatieproces te omzeilen nadat de gegevens zijn gereset, worden hieronder beschreven: -


1. Schakel allereerst uw telefoon in en ga naar het e-mailadres scherm om subscribe in het vak te typen en selecteer het door lang in te drukken.

2. Kies nu de optie "meer", gevolgd door de optie "Assist" en typ Chrome om de Chrome-toepassing te selecteren.

3. Hierna typ je test dcp app om de eerste link te openen, download dan het dcp apk-bestand en druk op de terug-knop op je apparaat.

4. Na de installatie van het bestand verwijdert uw app de FRP-vergrendeling en moet u de instructies volgen om voor codering te gaan.

5. Geef uiteindelijk de vereiste machtigingen en navigeer naar de instellingenoptie om uw apparaat opnieuw op te starten om het proces te beëindigen.


Dit zijn de tips die moeten worden gevolgd om het verificatieproces van het bovengenoemde account te omzeilen. Als u meer hulp wilt om een ​​fout uit dit account te verwijderen, moet u het Google Helpdesk-nummer rechtstreeks bellen zoals u wilt. Ons getrainde team van technici zal zeker alles in het werk stellen om in een oogwenk de juiste en gemakkelijke oplossing voor uw vragen te krijgen. U kunt met ons communiceren via live-chats, e-mails en telefoontjes, afhankelijk van uw voorkeur en gemak. Dus waarom zou je een risico nemen? Als u hulp krijgt van experts, ook dat op basis van uw gemak en voorkeur.

Original blog source https://telegra.ph/Gids-om-Google-verificatie-te-omzeilen-nadat-gegevens-eenvoudig-zijn-gereset-05-21

Comments

Popular posts from this blog

Wat is de manier om een Google-account op een nieuwe telefoon te verifiëren?

Hoe verander of verwijder je 'me face label' in Google snel?

Een eenvoudig proces om de accountactiviteit op Google te bekijken