Hoe maak je eenvoudig een sterk wachtwoord voor een Google-account?

 Google fungeert als een multitasking-account waarmee gebruikers met een gemeenschappelijk wachtwoord toegang hebben tot verschillende services en apps die aan hetzelfde account zijn gekoppeld. Maar dit account is ook vatbaar voor hacking door spammers met behulp van de ene of de andere techniek. De enige manier om uw account te beschermen tegen hacking, is door een sterk wachtwoord voor uw account te maken dat moeilijk te kraken zou moeten zijn. Als u zich ook zorgen maakt over het probleem dat in de vorige regels wordt genoemd of een andere vraag met betrekking tot dit account, hoeft u alleen maar Contact Google Nederland te bellen om alle fouten onmiddellijk en onmiddellijk te verhelpen. 

Hieronder vindt u de stappen om een ​​sterk wachtwoord voor uw account te maken:

1. Allereerst moet u voldoen aan de standaard wachtwoordvereiste, namelijk het toevoegen van 12 of meer tekens in uw wachtwoord.
2. Zorg ervoor dat uw wachtwoord zo uniek is dat het niet overeenkomt met het wachtwoord van iemand anders en hergebruik het voor belangrijke accounts.
3. Vergeet niet uw wachtwoord langer en gedenkwaardiger te maken. Dit kan een zinvol citaat zijn uit een toespraak of songteksten.
4. Voeg nooit persoonlijke informatie en algemene informatie toe als uw wachtwoord, omdat dit soort wachtwoorden gemakkelijk te hacken zijn.

Dit zijn de instructies die moeten worden opgevolgd bij het maken van een sterk wachtwoord voor het specifieke account. Als u deze punten toevallig niet zo bevredigend vindt, kunt u zo snel mogelijk rechtstreeks contact opnemen met het Met Google telefoonnummer. Wij verzekeren u van efficiënte en effectieve oplossingen voor uw zorgen op alle mogelijke manieren en middelen. Het is onze taak om de urgentie van uw probleem en de waarde van uw tijd te begrijpen.Daarom behandelen we uw probleem als onze hoogste prioriteit. U kunt contact met ons opnemen via live-chats, e-mails en telefoontjes, afhankelijk van uw voorkeur en gemak. Neem dus gewoon uw telefoon op en neem altijd direct contact met ons op, zonder enige aarzeling of ongemak.

Original blog source https://googleklantenservicenederland.hatenadiary.com/entry/Hoe_maak_je_eenvoudig_een_sterk_wachtwoord_voor_een_Google-account%3F

Comments

Popular posts from this blog

Wat is de manier om een Google-account op een nieuwe telefoon te verifiëren?

Hoe verander of verwijder je 'me face label' in Google snel?

Een eenvoudig proces om de accountactiviteit op Google te bekijken